Nytt mode: Trial Marriage

Livet ska inte stå i första hand i familjen
April 15, 2021
Barriär preventivmedel, fördelar och nackdelar
April 15, 2021

Nytt mode: Trial Marriage

Det civila äktenskapet blev ogrundat. Nu kallas ett sådant förhållande försöksäktenskap. Trial äktenskap har flera skillnader från civila. I allmänhet var det ordalydigt civila äktenskapet själv inte sant. Allt är klart med kyrkans äktenskap. Bröllop i kyrkan. Icke-kyrka, registrerad i presidiet Registry äktenskap och är civil. Det vill säga en rekord är gjord i ett feen-tillståndspar. Och om det inte är gjort, då denna samboende.

Sambo kan hålla länge och inte förplikta någonting. Kvinnor som bor i sådana avseenden tror de flesta fall att de är gifta. Män, som sociologer säger, tror hur fungerar viagra på män att de är fria, och ofta sökandet efter en annan partner.
Trial äktenskap avslutas för en viss tidpunkt. Efter utgången anses relationen termineras. Par som analyserar allt för och emot, fattar ett beslut: att sprida eller stanna länge.
Naturligtvis är det bättre ett försöks äktenskap än unga omogna människor att gifta sig, vilket kan beslagas. Trial äktenskap har för och nackdelar.
I det snabba äktenskapet, får ungdomar ut varje dag, sexuell och psykisk kompatibilitet. Det är något som en general repetition. Samtidigt är det ingen kostnad för ett bröllop, juridiska problem med en möjlig skilsmässa.

Ofta går in i äktenskap, ungdomar är i bede av eufori, vilket liv är oundvikligen död. Och här visar det sig att de inte är lämpliga för varandra, men ett barn uppträdde. I ett försöks äktenskap är barnets utseende inte planerat, allt är gjort för skydd mot graviditet. Äktenskap och barnet kommer bara att visas om barnen testas av försöksäktenskap.
Med nackdelar med försöket är äktenskapet den moraliska sidan av problemet. Par kan leva, deras relation ålägger inte dem, de anser att äktenskap tillfälligt. Som en konsekvens, en frivolös inställning till en partner, förräderi. Kanske "frysning" eftersom en partner eller båda inte vill erkänna att allt visade sig eller bara motsatsen.
90% av försöket äktenskap slutar med avskiljning. Har varit tillsammans, efter att ha gjort misstag, säger varandra i gjutna mycket överflödiga, är inte oense. Därefter börjar relationerna med andra partners.
Vad gör ett försök äktenskap?
Fastställa termen (minst 6 månader), var noga med att använda preventivmedel, var redo för avskiljning, inte räknas tragedin.
Med ett allvarligt ett försök kan äktenskap bli en repetition av familjelivet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − seven =

Contact Us
close slider