Förräderi: Förhindra vägar

Most Cost-effective Place To Buy Bitcoins Credit Card How A Lot Bitcoins Reddit Sports Betting
April 13, 2021
Problemi, amore anticipato
April 13, 2021

Förräderi: Förhindra vägar

Kanske är ett av de vanligaste problemen i förbindelsens arena mellan en man och en kvinna förräderi. Eftersom, enligt statistik, ändrar män fyra gånger oftare än kvinnor, det lider av detta problem, främst kvinnligt kön.

Hur många kvinnor undrade "hur man är?", när deras favorit eller gick "vänster" en gång, eller laga ibland, eller är alls en patologisk älskare, ta en promenad!

Förräderi – ett uttryckligt hinder för alla relationer. Men det finns olika situationer: Om det finns kärlek, om du inte kan utan den här personen, om det finns en familj och barn, då vill jag spara förhållande. Särskilt om de skyldiga mannen har, svär, lovar att det inte kommer att hända mer än det som allt var oavsiktligt att hans huvud var molnigt att han var allt insåg. Och det verkar som om jag skulle vilja tro, och https://academiafrancia.com det verkar som jag skulle vilja förlåta alla och börja leva igen, men tanken snurrar hela tiden: "Och om det kommer att hända igen? Och plötsligt berörde mannen ett kliniskt fall?"

Tro – inte tro, misstänkt – inte misstänkt, hopp – inte hopp – allt detta kommer att lösas självständigt. Men låt oss överväga typiska fall när det kan förutsägas med en stor del av sannolikheten
Mäns beteende angående "vänster". Kanske kommer någon att hjälpa till att förstå sin situation och snabba vilket beslut att ta.

Så är fallet det första – om förräderingen hände en gång: en gång, eller bara med en kvinna under en tid, eller det fanns flera slumpmässiga förbindelser, men på ett tidsintervall. Vad händer då? En sådan man kan lita på? Naturligtvis frågan om förtroende – rent individuellt. Vill du lita på vilket som helst, du vill – tvivla även i den mycket ogynnsamma Odnolyuba. Här installerar alla sig själv sin bar. Men ändå, om lusten sitter i själen för att etablera relationer, tar vi hänsyn till följande faktorer.

Ja, en man kan göra ett misstag och kan göra lämpliga slutsatser från hans förräderi. Han kan göra allt för att inse, mycket att revidera och inte längre återvänder till någon art eller de onda handlingarna själva. Orsakerna till en sådan förändring kan vara annorlunda "respektfull" (från en psykologisk synvinkel) Priser:

ett. Något bröts i inepitfullt förhållande, jag gick till en död. Samtidigt bidrog båda: både mannen och en kvinna till denna uppdelning. Och sedan av naturen flyttar mannen mer mot det motsatta könet, han först och flydde från problem i förräderi. I det här fallet måste förhållandet demonteras, byta och justera, och det perfekta misstaget kan förlåtas och glömma.

2. En kvinna på tröskeln av tungt förolämpad eller skadade den manliga stolthet (förödmjukad, ersatt av något). Första mäns reaktion: "Omitcoma!" hur? Naturligtvis, genom förräderi. Det verkar och ville inte vara särskilt, men jag gjorde det.

3. Mannen var i det så kallade vetenskapliga språket "Modifierade tillstånd av medvetande", T.E. berusad hårt eller försökt några andra ämnen, vilket betyder att det bara var galen. Plus, någon vrede mot sin fru är överlagrad på det, och det led inte i det steppen.

fyra. Och ändå: Det här är inte alla kan förstå, men det är värt att tänka. Det händer det mot bakgrunden av de trasiga relationerna, eller när en kvinna börjar behandla en man lättare (om "vovve" Hem – framför henne och följ det för lat, och du kan sparka och byta köttet och stack en gång i timmen är inte synd), den här mannen blir plötsligt kär i en annan: bra, ljus, vacker. Förstår inte mig själv, men det blir förälskligt, och han blåser hans huvud. Detta kan vara en kort stund, och då kommer han att förstå att han verkligen värderar vad han tidigare hade.

Så om det är "I ditt fall", Pretty analysera orsakerna till vad som hände. Kanske är det ganska realistiskt att ge relationer en andra chans och igen att läka ett lyckligt liv.

Nästa – fallet med det andra: när det hände. Mer än en gång, inte två och kanske till och med inte tre, men på något sätt, på olika sätt i livet, tiden och till synes av olika skäl. Vad händer? Med ett allvarligt hot mot relationer är svaret: "Kära, nu förstod jag allt, inte längre" – Bär en mycket tvivelaktig. Å ena sidan kan allt vara så om mannen verkligen rädd för att förlora sin tysta hamn. Om något i hans huvud klickade det, kan allt sluta bra. Men å andra sidan, om några av hans sådana bastards inte kronades med en familj tragedi, såg han på mustaschen, att det en gång inte är hemskt för honom hotar, så "varför inte".

Och slutligen är fallet med den tredje den mest riktiga kliniska. Walkings är systematiskt upprepade gånger över och efter varje, efter varje, är det stormigt omvändelse, men efter en kort tid upprepas allt av samma schema. Och i den kvinnliga själen är hoppet fortfarande varmt. Men tyvärr, en sådan man kommer att gå, kommer att hitta alla nya och nya kvinnor, det är redan nödvändigt för honom, det ser ut som ett psykologiskt beroende. Sådana män säger ibland att de inte kan leva utan det. Förstå det dåliga, "Slips" försök, men fortfarande går inte. Det mest intressanta är att det inte betyder att en sådan man inte gillar. Han har samma normala behov av ett hus, ett familjefokus, en permanent person nära. Och han ändras inte med ondska, inte förstår att han förolämpar och förråder sin kvinna. Detta är hans livsstil, hans motor, hans "sjukdom". Så behöver du sådana "ram" eller inte, för att lösa dig, men att lära dig själv tillförlitlig på hans "återhämtning" – Fallet är praktiskt taget meningslöst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + six =

Contact Us
close slider